Verhoef Bandenservice

Wilt u nieuwe banden kopen? Verhoef bandenservice is de bandenspecialist. Verhoef bandenservice heeft een geheel nieuwe professionele werkplaats voorzien van alle benodigde moderne apparatuur. Hierdoor zijn we in staat tot het leveren van uitstekende kwaliteit en de daarbij behoorde service. Verhoef bandenservice is zowel voor zakelijke klanten als voor particuliere klanten de bandenspecialist. U kunt terecht op onze locatie in Hooge Zwaluwe (dichtbij Breda) of wij komen naar uw toe met onze mobiele servicevrachtauto. Voor onze 24-uurse pechhulp bel je naar 076-205 0893. 

Wilt u nieuwe banden kopen voor uw personenwagen, vrachtwagen, landbouwwerktuig, industrievoertuig? Verhoef bandenservice is thuis in alle soorten banden en heeft een ruime voorraad. U kunt bij ons terecht voor de levering van banden maar ook voor het 3D uitlijnen, banden coveren velgen richten, balanceren, bandmontage, winteropslag en zomeropslag, massieve industriebanden persen, controle en vulcaniseren. Vulcaniseren voorkomt dat er een nieuwe band aangeschaft moet worden. Aan de hand van deze reparatietechniek vullen we met onze verwarmende appartuur de band op met een nieuwe laag rubber. 

Wilt u direct persoonlijk advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met Bart Verhoef. Bel naar 076-205 0893 of mail naar (bart@verhoefbanden.nl).

Klik hier om naar de pagina van Verhoef Bandenservice te gaan www.verhoefbanden.nl